Křupavý Knäck Snack: Lehké mlsání i pohoštění pro návštěvu

Křupavý Knäck Snack: Lehké mlsání i pohoštění pro návštěvu

Chodíte večer po kuchyni a přemýšlíte, co byste kde ochutnali? Lednici už jste otevřeli třikrát a v komoře na vás koukají jen mastné chipsy a přeslazené tyčinky. Co tedy vybrat k posezení u televize, abyste si pochutnali a zároveň neměli výčitky svědomí? Zkuste RACIO Knäck Snack – křupavou pochoutku oceníte jako lehké mlsání, ale i jako výborné pohoštění pro návštěvy. Křupavé Knäck Snacky obsahují 60 % žitné mouky a pochutnat si na nich můžete ve 2 příchutích. Je vám bližší plátek sypaný mákem, nebo dáte přednost kmínovému, který překvapí jemnou chutí? Ať už dáte přednost kterémukoli z nich, jedno je jisté – nikdy nebudete ochuzeni o pořádné křupnutí při každém soustu.

 

 

 

 

Knäck Snack chutná skvěle samostatně jako lehké mlsání, ale můžete ho použít místo bílého pečiva například k snídani, obložené sýrem nebo kvalitní šunkou se zeleninou. Nebojte se experimentovat a vyzkoušejte jej i jako pohoštění pro návštěvu – uvidíte, že bude mile překvapena. Vyzkoušejte například Knäck Snack s avokádem, parmskou šunkou a rajčatovou salsou.

Knäck Snack koupíte v praktickém balení v běžné obchodní síti, 100 gramů za 19,90 Kč. Další informace na www.racio.cz.

Avokádový Knäck Snack
Suroviny na 4 porce
1 balení Knäck Snack s mákem
1 balení Knäck Snack s kmínem
200 g parmské šunky
2 ks avokáda
10 ks čerstvých cherry rajčátek
1 středně velká cibule
1 lžíce olivového oleje
2 lžíce petrželové nebo koriandrové natě
2 lžičky limetkové šťávy
1 lžička čerstvého chilli
¼ lžičky soli a čerstvě namletého pepře

Avokáda rozpůlíme, zbavíme se pecky a slupky a nakrájíme na plátky. Dlouhé pásy poklademe na Knäck Snack a obalíme natenko nakrájenou parmskou šunkou. Zbývající avokádo nakrájíme nadrobno a smícháme s najemno nakrájenými rajčaty a cibulí, spojíme se zbylými surovinami. Vznikne hustá směs – salsa. Po pečlivém promíchání necháme salsu hodinu odležet v chladničce, aby se spojily chutě. Servírujeme společně.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *